Защо рибен колаген вместо такъв с животински произход? Active

Защо рибен колаген вместо такъв с животински произход? Active

1. Научни изследвания са доказали, че естественият рибен колаген Тип I риба се усвоява от организма седем пъти по-добре, поради способността му да разцепва молекулното си тегло 7 пъти повече, в сравнение с животинския колаген.

2. При рибния колаген процентното съдържание на аминокиселини (глицин, пролин, аланин и хидроксипролин), основни компоненти на колагена, пет пъти по-високо от това в колагена, добит от свине и едър рогат добитък.

3. Рибният колаген съдържа хидроксипролин с ниска температура на денатуриране в сравнение с животинските колагени. В резултат на това рибният колаген е изключително добър за храносмилането и усвояването от човешкия организъм, в сравнение с колагена от едър рогат добитък и свине.

4. Действието на продуктите от колаген Тип I от риба е по-антиоксидантно и се фокусира не само върху ставите, а върху цялото тяло (кожа, коса, нокти).

5. Изходният материал на PureGoldCollagen® се произвежда от най-големия производител на колаген в света, френската компания ROUSSELOT SAS с търговско наименование PEPTANTM и съдържа хидролизиран колаген от най-доброто качество, добит от култивирани риби Tilapia и Pangasius. Следователно, той със сигурност е по-безопасен, тъй като не се излага на заболявания, инфекции, патогенни организми и антибиотици. Освен това, не съдържа холестерол, мазнини и захар за разлика от животинските колагени.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Статии

Статии

Защо рибен колаген вместо такъв с животински произход? Active

Защо рибен колаген вместо такъв с животински произход? Active

1. Научни изследвания са доказали, че естественият рибен колаген Тип I риба се усвоява от организма седем пъти по-добре, поради способността му да разцепва молекулното си тегло 7 пъти повече, 1. Научни изследвания са доказали, че естественият рибен колаген Тип I риба се усвоява от организма седем пъти по-добре, поради способността му да разцепва молекулното си тегло 7 пъти повече, 2018-05-03T17:33:00+03:00 Защо рибен колаген вместо такъв с животински произход? Active

<section class="article-content clearfix"> <p>1. Научни изследвания са доказали, че естественият рибен колаген Тип I риба се усвоява от организма седем пъти по-добре, поради способността му да разцепва молекулното си тегло 7 пъти повече, в сравнение с животинския колаген.</p> <div> <p>2. При рибния колаген процентното съдържание на аминокиселини (глицин, пролин, аланин и хидроксипролин), основни компоненти на колагена, пет пъти по-високо от това в колагена, добит от свине и едър рогат добитък.</p> <p>3. Рибният колаген съдържа хидроксипролин с ниска температура на денатуриране в сравнение с животинските колагени. В резултат на това рибният колаген е изключително добър за храносмилането и усвояването от човешкия организъм, в сравнение с колагена от едър рогат добитък и свине.</p> <p>4. Действието на продуктите от колаген Тип I от риба е по-антиоксидантно и се фокусира не само върху ставите, а върху цялото тяло (кожа, коса, нокти).</p> <p>5. Изходният материал на PureGoldCollagen&reg; се произвежда от най-големия производител на колаген в света, френската компания ROUSSELOT SAS с търговско наименование PEPTANTM&nbsp;и съдържа хидролизиран колаген от най-доброто качество, добит от култивирани риби Tilapia и Pangasius. Следователно, той със сигурност е по-безопасен, тъй като не се излага на заболявания, инфекции, патогенни организми и антибиотици. Освен това, не съдържа холестерол, мазнини и захар за разлика от животинските колагени.</p> </div> </section>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки