Active Gold Collagen - Въпроси отговори

 • Какъв е на вкус колагена за пиене?Active

  Той има приятен плодов вкус на ябълка и праскова. 

   

   

 • Каква е препоръчителната доза колаген на ден? Active

  Вкусен и готов за консумация

  Насладете се на малки глътки Active GOLD COLLAGEN ® по всяко време на деня или изпийте наведнъж една доза сутрин като част от ежедневната грижа за красотата си.

  Active GOLD COLLAGEN® осигурява незабавен приток на енергия и има чудесен плодов аромат на ябълка и манго. Той е най-ефективен, когато се приема на празен стомах, за по-бързо усвояване. За тези, които имат чувствителен стомах, би било подходящо да се взема с храна или след хранене.

  Опаковката съдържа 10 стъклени флакона от 50 ml. 10х50 = 500 ml

  Дозировката на продукта зависи от възрастта на реципиента, физическото състояние, състоянието на кожата и костите и други фактори като наследственост и начин на живот.

  ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН СТАНДАРТЕН ПРИЕМ

  Прием на един флакон на 3 дни, т.е. 1 опаковка на месец.

  ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ИНТЕНЗИВЕН ПРИЕМ

  Производителят препоръчва ежедневен прием по един флакон в продължение на 4, 8 или 12 седмици.

  След това прекъсваме за 1 седмица преминаваме към етап на поддръжка, при който трябва да приемаме по един флакон на всеки 3 дни, т.е. една опаковка на месец.

  Active GOLD COLLAGEN® представлява хранителна добавка, забавяща стареенето, идеално пригодна за продължителна употреба. В същото време действа превантивно, оказвайки само благоприятен ефект на човешкия организъм.

 • Как мога да избера един безопасен колаген? Active Open or Close

  Уверете се, че продуктът е качествен, прочут и разберете къде е произведен. Също така проверете срока на годност и дали колагенът е естествен или от култивирани материали. Информацията за съставките на продукта върху опаковката трябва да е подробна, както във всички добри продукти. Трябва да поставяме под съмнение продуктите без или с непълно описание, дори продуктът да е произведен от известна фирма.

  Предпочетете продукти от естествен рибен колаген, защото се усвояват седем пъти по-добре. Имат пет пъти по-високо процентно съдържание на аминокиселини (глицин, пролин, аланин и хидроксипролин), които са основната съставна част на колагена. Също така не съдържат холестерол, мазнини или захар в сравнение с животинските колагени.

  Действието на продукти от рибен колаген тип I е антиоксидантно е не се фокусира само върху ставите, а върху цялото тяло (кожа, коса, нокти). Със сигурност са по-сигурни, тъй като не са изложени на заболявания, инфекции, патогенни организми и антибиотици. Оказва се, че морският колаген е един много важен протеин, който подсилва костите, обогатява и хидратира кожата и не предизвиква странични ефекти.

 • Защо колагенът е важен за младежкото излъчване? Active

  "Колагенът представлява група протеини, част от съединителната тъкан, която свързва заедно и поддържа различни части на тялото като например кожата", казва дерматологът - венеролог Д-р Хара Паксимадаки , научен сътрудник, която заключава: "Счита се за един важен инструмент за еластичността и жизнеността, имайки предвид, че 70% от кожата се състои от колаген. В същото време е в състояние да задържа голямо количество вода (8 пъти теглото му), което означава, че е важен източник за хидратация на кожата."

 • Кога ще получа видими резултати от пиенето на колаген? - Active Open or Close

  Хората, които са ползвали Active GOLD COLLAGEN® са забелязали, че кожата им е по-хидратирана и по-жизнена след 2-3 седмици. Все пак, това не означава, че резултатите са еднакви при всички, тъй като има много фактори, като гени, начин на живот, начин на хранене, прекаленото излагане на слънце и пушенето, които влияят на кожата. Оптимални резултати на хидратиране се получават при непрекъсната употреба в продължение на 8 седмици. За максимално добри резултати, изразяващи се в намаляване на фините линии и на бръчките, го използвайте в продължение на 12 седмици.

  Първите резултати са видими в рамките на 20 до 30 дни. Пълното обновяване на колагена в човешкото тяло е процес, който се извършва в рамките на 100 до 130 дни, когато вече се наблюдават значителни резултати.

 • Има ли изследвания, които показват как работи продуктът и как мога да се доверя на един толкова нов продукт? Active

  Проведени са многобройни изследвания по отношение на активните съставки. Основни положителни резултати от две клинични проучвания са показали увеличение на хидратацията и намаляване на дълбоките бръчки за кратко време.  Въпреки че е нов продукт за европейските пазари, рибният колаген за пиене е много популярен в Япония и Далечния Изток с над 100 милиона продажби годишно. Мнозина твърдят, че това е тайната на красивата кожа при много жени.

 • Препоръчва ли се колагенът за мъжете? Може ли да им бъде от полза? Active Open or Close

  Много мъже имат усещането, че колагенът е предназначен само за жени.

  Това се дължи на факта, че колагенът се промотира на пазара най-вече за здравето на кожата и поради ползата му за красотата.

  Всъщност всеки мъж или жена може да извлече ползи за здравето си от колагеновите пептиди. Чистият рибен колаген е висококачествен протеин за една здравословна и балансирана диета и физическо състояние, в комбинация със спортното хранене и контрола на теглото.

  Той е особено полезен за активния мъж или жена, особено за спортистите, тъй като подобрява мускулния тонус и силата. Като един от основните видове протеини в тялото, колагенът е от съществено значение за издръжливостта и физическото състояние. Рибният колаген съдържа аминокиселини и протеини, които увеличават енергийната и физическата издръжливост при обикновените хора или спортистите.

  Редовната употреба на рибен колаген намалява изтощението на мускулите, премахва болките след тренировка и значително подобрява скоростта на зарастване след травми.

  Чистият рибен колаген може да се използва смесен или не с други протеини или витамини и се добавя към храната, за да се увеличи съдържанието й на протеини.

  Колагенът е основният структурен компонент на мускулите, сухожилията, ставите и хрущялите.

  Протеинът от рибен колаген е много по-различен от другите източници на протеини. Съдържа уникална комбинация за ежедневен прием на голямо количество азот и аминокиселини (протеини), най-важните аминокиселини от които са тези, които са основни съставки на колагена – глицин, пролин, хидроксипролин и аргинин.

  С рибния колаген вие доставяте на тялото си незаменимите аминокиселини за правилното функциониране на мускулите и възстановяването на енергията и силата. Също така е много ефективен за възстановяването от травмите при тренировки и спортуване.

 • Какво представлява колагенът? Active

  Колагенът е протеин, който се намира в изобилие в човешкото тяло и е от съществено значение за структурата и плътността на кожата. Около 75% една млада и здрава кожа се състои от колаген. Независимо от това, кожата ни постепенно губи способността да се регенерира по естествен начин произвежда по-малко колаген след 25-годишна възраст. Между 35 и 55 години, нивото на колагена намалява до 40%, в резултат на което се губят хидратацията, твърдостта и се образуват бръчки. Колагеновите протеини от риба съдържат висок процент аминокиселини и пептиди, които са пряко ангажирани с образуването на колаген и еластин.

 • Мога ли да използвам Active GOLD COLLAGEN® дори ако съм бременна или кърмя?

  Active GOLD COLLAGEN® е хранителна добавка, но въпреки това препоръчваме бременните и кърмещите жени, за да се консултират със своя лекар.

 • ПОДХРАНЕТЕ КОЖАТА СИ ОТВЪТРЕ

  Пиенето на Active GOLD COLLAGEN®ежедневно в продължение на 4, 8 или повече седмици допринасяте за подсилването на естествения ви блясък и красота. Практичен и здравословен, в стъклен флакон за еднократна доза, вие се наслаждавате на великолепния вкус на ябълка и манго, с лека пикантна нотка на екстракт от черен пипер.

 • МНОЖЕСТВО ПОЛЗИ ОТ ACTIVE GOLD COLLAGEN®

  Уникалната формула на Active GOLDCOLLAGEN® предлага един естествен източник на хидролизиран колаген от морски произход, глюкозамин, L-Карнитин, витамини и метали, с множество ползи за придаването на по-младежки външен вид и телесно здраве. Течната форма наActive GOLD COLLAGEN® позволява на активните съставки да са лесно усвояеми, абсорбируеми и да се разпространяват в човешкото тяло. Колагенните пептиди може да действат чрез един двоен механизъм:

  • Тонизират активността и разпространението на фибробластите, които от своя страна са отговорни за производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина.

  • Колагенните пептиди и свободните аминокиселини осигуряват основните съставни елементи за образуването на колагенови и еластинови фибри. В резултат на това, с увеличаване броя на фибробластите (пролиферацията) и на тяхната активност, е възможно да се увеличи количеството на колагена, на еластина и на хиалуроновата киселина в съединителната тъкан.

  • Глюкозаминът осигурява градивните елементи за образуването на хиалуроновата киселина и може да възбуди активността на хондроцитите, които са специализирани клетки, отговарящи за производството и организацията на извънклетъчния матрикс на ставния хрущял.

  • Карнитинът се складира в мускулно-скелетната система, където участва в окисляването на мастните киселини и производството на енергия. Active GOLD COLLAGEN® съдържа също така и една комбинация от микроелементи (мед, цинк) и биотин, които са необходими подхранващи съставки за косата. Комбинираният прием на тези три подхранващи съставки допринася за запазването на естественото състояние на костите и на доброто здраве на косата и на кожата.

 • КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ACTIVE GOLD COLLAGEN

  Течната хранителна добавка от ново поколение Active GOLD COLLAGEN® за мъже и жени, с множество ползи за кожата, косата, връзките и мускулите, има за цел придаването на по-младежки вид и доброто ви телесното състояние. Съдържа висококачествен хидролизиран колагенPeptanTM (by Rousselot SA France), който представлява основен компонент както на мускулно-скелетната система, така и на кожата и косата. Active GOLD COLLAGEN® е от морски произход тип І, извлечен от рибите Тилатия и притежава най-голяма усвояемост и бионаличност в човешкия организъм.

  Active GOLD COLLAGEN® се прицелва в кожата, косата, ставите и мускулите, съчетава висококачествен хидролизиран колаген с глюкозаминов хидрохлорид, L-карнитин, изсушен прах от мака, хиалуронова киселина, N-ацетилглюкозамин, екстракт от черен пипер, витамини B, C, E, D, мед, цинк и биотин.

  Направете Active GOLD COLLAGEN® част от ежедневието си.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки