Gold Collagen Forte - Въпроси отговори

 • Мога ли да използвам GOLD COLLAGEN FORTE® дори ако съм бременна или кърмя?

  GOLD COLLAGEN Forte ® е хранителна добавка, но въпреки това препоръчваме бременните и кърмещите жени, за да се консултират със своя лекар.

 • Препоръчва ли се колагенът за мъжете? Може ли да им бъде от полза? Forte

  Много мъже имат усещането, че колагенът е предназначен само за жени.

  Това се дължи на факта, че колагенът се промоцира на пазара най-вече за здравето на кожата и поради ползата му за красотата.

  Всъщност всеки мъж или жена може да извлече ползи за здравето си от колагеновите пептиди. Чистият рибен колаген е висококачествен протеин за една здравословна и балансирана диета и физическо състояние, в комбинация със спортното хранене и контрола на теглото.

  Той е особено полезен за активния мъж или жена, особено за спортистите, тъй като подобрява мускулния тонус и силата. Като един от основните видове протеини в тялото, колагенът е от съществено значение за издръжливостта и физическото състояние. Рибният колаген съдържа аминокиселини и протеини, които увеличават енергийната и физическата издръжливост при обикновените хора или спортистите.

  Редовната употреба на рибен колаген намалява изтощението на мускулите, премахва болките след тренировка и значително подобрява скоростта на зарастване след травми.

  Чистият рибен колаген може да се използва смесен или не с други протеини или витамини и се добавя към храната, за да се увеличи съдържанието й на протеини.

  Колагенът е основният структурен компонент на мускулите, сухожилията, ставите и хрущялите.

  Протеинът от рибен колаген е много по-различен от другите източници на протеини. Съдържа уникална комбинация за ежедневен прием на голямо количество азот и аминокиселини (протеини), най-важните аминокиселини от които са тези, които са основни съставки на колагена – глицин, пролин, хидроксипролин и аргинин.

  С рибния колаген вие доставяте на тялото си незаменимите аминокиселини за правилното функциониране на мускулите и възстановяването на енергията и силата. Също така е много ефективен за възстановяването от травмите при тренировки и спортуване.

 • Може ли GOLD COLLAGEN Forte® да се използва заедно с лекарства? Forte

  Не е възможно GOLD COLLAGEN Forte® да взаимодейства отрицателно с фармацевтични продукти. Въпреки това, ние препоръчваме на хората, страдащи от тежки заболявания или тези,които са под лекарско наблюдение да не използват GOLD COLLAGEN Forte® без да се консултират със своя лекар.

 • Какво представлява колагенът? Forte

  Колагенът е протеин, който се намира в изобилие в човешкото тяло и е от съществено значение за структурата и плътността на кожата. Около 75% една млада и здрава кожа се състои от колаген. Независимо от това, кожата ни постепенно губи способността да се регенерира по естествен начин произвежда по-малко колаген след 25-годишна възраст. Между 35 и 55 години, нивото на колагена намалява до 40%, в резултат на което се губят хидратацията, твърдостта и се образуват бръчки. Колагеновите протеини от риба съдържат висок процент аминокиселини и пептиди, които са пряко ангажирани с образуването на колаген и еластин.

 • Има ли изследвания, които показват как работи продуктът и как мога да се доверя на един толкова нов продукт? Forte

  Проведени са многобройни изследвания по отношение на активните съставки. Основни положителни резултати от две клинични проучвания са показали увеличение на хидратацията и намаляване на дълбоките бръчки за кратко време.  Въпреки че е нов продукт за европейските пазари, рибният колаген за пиене е много популярен в Япония и Далечния Изток с над 100 милиона продажби годишно. Мнозина твърдят, че това е тайната на красивата кожа при много жени.

 • Кога ще получа видими резултати от пиенето на колаген? - Forte

  Жените, които са ползвали GOLD COLLAGEN Forte® са забелязали, че кожата им е по-хидратирана и по-жизнена след 2-3 седмици. Все пак, това не означава, че резултатите са еднакви при всички, тъй като има много фактори, като гени, начин на живот, начин на хранене, прекаленото излагане на слънце и пушенето, които влияят на кожата. Оптимални резултати на хидратиране се получават при непрекъсната употреба в продължение на 8 седмици. За максимално добри резултати, изразяващи се в намаляване на фините линии и на бръчките, го използвайте в продължение на 12 седмици.

  Първите резултати са видими в рамките на 20 до 30 дни. Пълното обновяване на колагена в човешкото тяло е процес, който се извършва в рамките на 100 до 130 дни, когато вече се наблюдават значителни резултати.

 • Защо колагенът е важен за младежкото излъчване? Forte

  "Колагенът представлява група протеини, част от съединителната тъкан, която свързва заедно и поддържа различни части на тялото като например кожата", казва дерматологът - венеролог Д-р Хара Паксимадаки , научен сътрудник, която заключава: "Счита се за един важен инструмент за еластичността и жизнеността, имайки предвид, че 70% от кожата се състои от колаген. В същото време е в състояние да задържа голямо количество вода (8 пъти теглото му), което означава, че е важен източник за хидратация на кожата."

   

 • Как мога да избера един безопасен колаген? Forte

  Уверете се, че продуктът е качествен, прочут и разберете къде е произведен. Също така проверете срока на годност и дали колагенът е естествен или от култивирани материали. Информацията за съставките на продукта върху опаковката трябва да е подробна, както във всички добри продукти. Трябва да поставяме под съмнение продуктите без или с непълно описание, дори продуктът да е произведен от известна фирма.

  Предпочетете продукти от естествен рибен колаген, защото се усвояват седем пъти по-добре. Имат пет пъти по-високо процентно съдържание на аминокиселини (глицин, пролин, аланин и хидроксипролин), които са основната съставна част на колагена. Също така не съдържат холестерол, мазнини или захар в сравнение с животинските колагени.

  Действието на продукти от рибен колаген тип I е антиоксидантно е не се фокусира само върху ставите, а върху цялото тяло (кожа, коса, нокти). Mорският колаген е един много важен протеин, който подсилва костите, обогатява и хидратира кожата и не предизвиква странични ефекти.

 • Какъв е на вкус колагена за пиене? Forte

  Той има приятен плодов вкус на годжи бери и нар. 

 • Каква е препоръчителната доза колаген на ден? Forte

   

  Насладете се на малки глътки GOLD COLLAGEN Forte® по всяко време на деня или изпийте наведнъж една доза сутрин като част от ежедневната грижа за красотата си.

  GOLD COLLAGEN Forte® осигурява незабавен приток на енергия и има чудесен плодов аромат на годжи бери и нар. Той е най-ефективен, когато се приема на празен стомах, за по-бързо усвояване. За тези, които имат чувствителен стомах, би било подходящо да се взема с храна или след хранене.

  Опаковката съдържа 10 стъклени флакона от 50 ml. 10х50 = 500 ml

  Дозировката на продукта зависи от възрастта на реципиента, физическото състояние, състоянието на кожата и костите и други фактори като наследственост и начин на живот.

  ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН СТАНДАРТЕН ПРИЕМ

  Прием на един флакон на 3 дни, т.е. 1 опаковка на месец.

  ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ИНТЕНЗИВЕН ПРИЕМ

  Производителят препоръчва ежедневен прием по един флакон в продължение на 4, 8 или 12 седмици.

  След това прекъсваме за 1 седмица преминаваме към етап на поддръжка, при който трябва да приемаме по един флакон на всеки 3 дни, т.е. една опаковка на месец.

  GOLD COLLAGEN Forte® представлява хранителна добавка, забавяща стареенето, идеално пригодна за продължителна употреба. В същото време действа превантивно, оказвайки само благоприятен ефект на човешкия организъм.

 • Колаген Forte с награда от конкурса Beauty Awards

  Gold Collagen Forte с награда за най-добър продукт срещу стареене от конкурса Beauty Awards AMEC 2014 в Париж

 • GOLD COLLAGEN Forte на пазара от 01 Юни 2015г.

  След дълго чакане с радост ви съобщаваме, че от 01 Юни 2015г. продуктовата ни гама се допълва от колаген за пиене GOLD COLLAGEN Forte. Ето накратко с какво е по-различен и как влияе на организма този продукт:

  GOLD COLLAGEN® Forte е колагенова хранителна добавка от ново поколение, най-прогресивната и подсилена, която е била произведена до днес в световен мащаб, във вид на течност за пиене. Съдържа най-антиоксидантните, кардиопротективни и действащи срещу раковите клетки съставки, функционира действайки каталитично срещу свободните радикали.

  GOLD COLLAGEN® Forte е фокусиран специално върху здравето на опорно-двигателния апарат, на ставите и красотата на кожата. Тя е предназначена да донесе отлични резултати при възраст 40+години, а така също и при доста по-млади. При по-големите възрасти, знаците на времето, хормоналните изменения, заедно с начина на живот, най-напред се проявяват върху кожата. Тя става по-нестабилна, по-суха и успоредно с това се появяват дълбоки бръчки. Колагенът и еластинът намаляват постоянно като едновременно с това намалява задържането на влагата в кожата. Естествените съпротивителни сили отслабват, превръщайки организма ни по-податлив на оксидативни увреждания, състояния, които ускоряват още повече стареенето.

 • Активни съставки на GOLD COLLAGEN Forte

  Хидролизиран колаген от риба РEРTAN™: Това е един структурен компонент на организма и съществена съставка на ставите. Помага на кожата да запази жизнеността и еластичността си чрез подновяване на хиалуроновата киселина и еластина.

  Хиалуронова киселина: Поддържа връзките здрави, активира синтеза на колаген и е ключов компонент за хидратацията и смазването на тъканите на кожата, както и на клетъчната функция. Представлява също така основна съставка на ретината на окото.

  N-ацетилглюкозамин: Представлява важен компонент за укрепването на мускулите и ставите. Също така, необходим компонент е също при производството на хиалуронова киселина.

  Масло от Пореч и масло от вечерна иглика: Техните масла са богат източник на омега-6 основни гама-линоленови киселини (GLAs). И двете допринасят за подобряване на консистенцията и хидратацията на кожата, спомагат за здравето на ставите и притежават антиоксидантни свойства.

  Биотин: Допринася за поддържане на нормалното състояние на косата и кожата. Биотинът помага също така за нормалното функциониране на метаболитните процеси, насочени към производството на енергия.

  Мед: Допринася за поддържане на нормална съединителна тъкан, за нормалното функциониране на метаболитните процеси, насочени към производството на енергия, за нормалната пигментация на косата, на кожата, нормалното функциониране на имунната система и предпазването на клетките от оксидативния стрес.

  Цинк: Допринася за поддържане нормалното състояние на костите, косата, ноктите, кожата, имунната система и предпазването на клетките от оксидативен стрес.

  Витамин A: Допринася за поддържане на нормална кожа и нормален метаболизъм на желязото.

  Витамин C: Мощен антиоксидант и е важен кофактор за синтеза на колаген. Допринася за нормалната функция на костите и кожата. Осигурява антиоксидантна защита на организма.

  Витамин Е: Един защитен антиоксидант, който действа съвместно с витамин C за защита и грижа за кожата.

  Витамин В6: Допринася за нормалната ефективност на енергийния метаболизъм, което спомага за намаляване на умората и изтощението.

  Витамин D: Допринася за нормалната резорбция на калция и спомага за запазването на нормална костна маса, мускулната функция, укрепването на зъбите и на имунната система.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки