ДОПЪЛВАЩО ЕСТЕТИЧНИТЕ ТЕРАПИИ

Разработен от лекари и експерти по храненето, GOLD COLLAGEN® RX е новаторска течна добавка за кожата от GOLD COLLAGEN®. Той съдържа и иновативен европейски патентован комплекс, хидролизиран еластин, витамини и минерали, за да подобрява здравето на кожата. Може да се използва или като допълнение към естетичните терапии, или като самостоятелно средство против стареене.

 • Научно е доказано, че забавя разрушаването на колагена и еластина*
 • Научно е доказано, че подобрява пролиферацията и активирането на фибробласти*
 • Научно е доказано, че насърчава синтеза на колаген и еластин*

Tелефон за поръчки: 0878 300 700

*Резултати от in vitro изследвания и двойно-сляпо плацебо контролирани рандомизирани клинични проучвания, проведени от дерматолози и публикувани в рецензирани издания. © 2017 Minerva Research Labs Ltd. Този материал е предназначен единствено за справка на лекарите. Не е предназначен да се използва като рекламен материал за потребителите.

Оносно Лаборатории Минерва и откриването на ново поколение козметична терапия

Лаборатория Минерва е пионер в категорията течни козметични добавки и създател на първата в света течна добавка за грижа за кожата на базата на колаген. Минерва пуска първия си продукт през 2011г. и от тогава е продала повече от 10 милиона бутилки. Доказано е, че активните съставки в техните оригинални, революционни козметични добавки, се доставят директно до дермиса, където работят отвътре навън.

След пускането на първия си продукт Минерва надграждат върху своя опит на нутрокозметичния пазар и разработват богата гама от иновативни, клинично изпитвани и научно усъвършенствани течни козметични добавки, които спомагат за подобряване на здравето на кожата отвътре навън. Иновативните течни козметични добавки спомагат за стимулиране на фибробластите в кожата да произвеждат поевче колаген, хиалуронова киселина и еластин. Продуктите GOLD COLLAGEN® са специално формулирани с най-висококачествени съставки, за които е научно доказано, че постигат максимално усвояване и бионаличност.

Те са резултат от сътрудничество с известни университети, дерматолози, специалисти по естетична и кожна медицина. Публикации във водещите професионални журнали доказват ключовите резултати от програмата за клинично изпитване на компанията. Беше демонстрирано съществено подобрение в хидратирането и еластичността на кожата, както и значително намаляване на появата на бръчки.

"Изключително много се гордея с резултатите на нашето проучване, успеха на нашите продукти и създаването на нова пазарна категория - течни козметични добавки. Разполагаме с изключително лоялна клиентела, а нашите продукти отбелязват най-бърз годишен ръст в категорията. Нашият екип по проучванията е отдаден на създаването на повече продукти, които да помогнат на жените да се чувстват добре и да съхранят младостта си",
Тони Сангуинети 
Изпълнителен директор, Лаборатории Минерва.

Под кожата на GOLD COLLAGEN® RX

Науката и проучванията представляват основата на нашите ценности и ръководят всеки аспект на дейността ни. Лаборатории Минерва се стремят да предоставят иновативни продукти, които наистина подобряват здравето и красотата на кожата. Нашите лекари, специалисти по храненето, учени и експерти по клинични проучвания си сътрудничат с университети и независими клиники, за да изпитат ефикасността и безопасноста на продуктите на GOLD COLLAGEN®. Резултатът от този опит в развитието на GOLD COLLAGEN® RX, ултимативната формула единствено достъпна по лекарска препоръка.

КЛЮЧОВИ ФАКТИ

 • Европейски патент EP2532252 B1 (Напитка за подобряване на състоянието на кожата)
 • Очакван европейски патент (хранителна добавка за подобряване на здравето на съединителната тъкан)
 • Очакван международен патент (хранителна добавка с антиоксидантно действие за борба със стареенето, подобряващ системата на кожата).
 • Клинични изпитвания и PhD спонсорства с водещи университети (Университет Джон Муур, Ливърпул,
  Университет на Портсмут Великобритания, Университет на Модена и Реджио Емилия и Втори университет на Неапол)
 • Множество публикации в професионални медицински и естетични журнали (посетете gold-collagen.bg за
  повече информация)

Ключови резултати от клиничните изпитвания

В продължение на 9 седмици беше проведено двойно-сляпо, рандомизирано, плацебо-контролирано изпитване от страна на независима Организация за клинични изпитвания с 108 здрави субекта, приемащи продукт, съдържащ европейския патентован комплекс GOLD COLLAGEN®, или плацебо. Статистически значимо повишаване на хидратацията на кожата беше измерено след 6 седмици прием на продукта. Това повишение все още остава значително след 9 седмици, докато в плацебо групата не беше забелязана съществена промяна1.

Изпитване с "открит етикет" беше проведено в множество центрове с 40 независими дерматолози върху 265 здрави доброволци, приемащи продукт, съдържащ европейския патентован комплекс GOLD COLLAGEN®, ежедневно за 60 дни. В края на изпитването беше докладвано сравнимо статистически значимо намаляване на назолабиалните гънки както при субектите, които се подложиха на естетично лечение, така и при тези, които не се подложиха (30% спрямо 32% намаление)2.

Независимо, двойно-сляпо, рандомизирано, плацебо контролирано клинично изпитване беше проведено от независима естетична клиника, за да се проучат ефектите на друг продукт, съдържащ европейския патентован комплекс върху еластичността на кожата и фото-уврежданията, върху 120 субекта, подложили се на козметично третиране или не (60 субекта, приемащи продукта - 60 субекта, приемащи плацебо за 90 дни). Значително увеличение на еластичността на кожата беше наблюдавано при субектите, приемащи продукта както заедно с козметична процедура, така и самостоятелно.

Хистологичните изследвания на кожни биопсии от субекти, които са приемали продукта, показаха намаление на възпалението, слънчевата еластоза и хиперкерастоза, както и липса на дисплазия в края на третирането. Наблюдава се подобрение в колагеновата структурна архитектура в дермиса (увеличение в ширината на влакната и паралелно разположените колагенови влакна). Тези промени бяха ясно видими и във фотографските материали на лицето на субекта преди и след приема на продукта3.

1 "Ефекти на хранителната добавка, съдържаща колагенови пептиди, върху еластичността на кожата, хидратацията и бръчките", Журнал по Медицинско хранене и нутрацевтици, декември 2014г.
2 "Ежедневният прием на колагеновата добавка РURE GOLD COLLAGEN® намалява видимите признаци на стареене". Клинични интервенции при стареенето, октомври 2014г.
3 "Иновативни нутрацевтични подходи за противодействие на признаците на стареене", Учебник по стареене на кожата, Спрингер Берлин Хайделберг, януари 2016г.
© 2016 MINERVA Research Labs Ltd. Този материал е предназначен единствено за справка на лекарите. Не е предназначен и не следва да се използва като рекламен
материал за потребителите.

Няколко независими клинични изпитвания, сега публикувани в научни професионални журнали, са демонстрирали, че ежедневният прием на продукти GOLD COLLAGEN® води до видимо и значително подобрение на свойствата на кожата, като например хидратация и еластичност, и клинично измерими подобрения в появата на бръчки, фото-увреждания и архитектурата на кожата. Наред с това, систематичното третиране с продукти GOLD COLLAGEN® може да подсили резултатите от естетични процедури. Тези резултати са постигнати благодарение на наличието на уникални съставки, различни за всеки продукт, заедно с патентования комплекс на GOLD COLLAGEN®, съдържащ се във всички продукти на GOLD COLLAGEN® (включително GOLD COLLAGEN® RX).

Минерва представя GOLD COLLAGEN® RX

GOLD COLLAGEN® RX е последният продукт на GOLD COLLAGEN®, специално разработен да осигурява неинвазивно, но ефективно решение като добавка към естетичните процедури или като терапия против стареене.

Продуктът предлага уникална комбинация от биоактивни колагенови пептиди, витамини и минерали за максимално усвояване и бионаличност. Той е формулиран, използвайки новаторския патентован комплекс GOLD COLLAGEN® и комбинация от хидролизиран еластин и мощни антиоксиданти, всички внимателно подбрани с оглед своите свойства против стареене и за подобряване на здравето на кожата.

 • Научно е доказано, че подобрява пролиферацията и активирането на фибробласти*
 • Научно е доказано, че насърчава синтеза на колаген и еластин*
 • Научно е доказано, че забавя разрушаването на колагена и еластина**
 • Помага за запазване на естествения здрав вид на кожата**
 • Защитава от окислително увреждане**
 • Поддържа кожата хидратирана и еластична, благодарение на което тя изглежда по-млада**
 • Помага за намаляване появата на бръчки**
 • Помага за поддържането на здрава коса и нокти**

*Резултати от in vitro изследвания и двойно-сляпо плацебо контролирани рандомизирани клинични проучвания, проведени от дерматолози и публикувани в рецензирани издания.
**Съдържа Витамин С, който допринася за нормалното формиране на колаген за нормална функция на хрущялите и кожата; Цинк, който допринася за поддържане на нормална кожа, коса и нокти, Биотин, който допринася за поддържане на нормална кожа и коса; Мед, Витамин Е, който допринася за защитата на клетките от окислителен стрес.
© 2016 MINERVA Research Labs Ltd. Този материал е предназначен единствено за справка на лекарите. Не е предназначен и не следва да се използва като рекламен материал за потребителите.

 


Единствено наличен чрез лекари и в избрани клиники

1 кутия съдържа 10 бутилки (10х50мл.)

Указания за ползване:
Изпивайте по 1 бутилка на ден - 3 седмици за стимулиране на хидратацията на кожата, 6 седмици за изглаждане на кожата, 9 седмици за здравина на кожата.

Колагенът се среща естествено в извънклетъчната матрица на кожата и е важен компонент за здравата кожа и оздравяването на кожата. Наред с колагена, еластинът е друг ключов структурен компонент на матрицата и съотношението между тях влияе върху механичните свойства на съединителните тъкани. Въпреки че еластинът представлява едва около 2% от общия протеин в дермиса, той има физиологично фундаментално значение за осигуряване на еластичност и гъвкавост на кожата. Колагенът и еластинът работят заедно, за да подпомогнат функцията на кожата. Тяхната деградация и намаляване водят до отпускане и бръчки.

Създаден в резултат от задълбоченото познаване на кожата, GOLD COLLAGEN® RX дублира съотношението на еластин и колаген, естествено налични в дермиса, за да подпомогнат здравината на кожата.

Формулата за здравословна кожа: хидролизиран колаген + хидролизиран еластин + 14 активни съставки

Gold Collagen® RX
Продуктът може да бъде закупен само от лекари!!!

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки