За колагена

ПРОУЧВАНИЯ И ИНОВАЦИИ

Ние, от МИНЕРВА Рисърч Лабс, сме се посветили на създаването на иновативни продукти, които наистина подобряват здравето и красотата на кожата. Науката и проучванията стоят в основата на нашите ценности и ръководят всеки аспект на дейността ни. Нашите продукти GOLD COLLAGEN® са специално формулирани и клинично изпитани, за да гарантират най-висока ефикасност и резултати. При разработването на продуктите си ние си сътрудничим с авторитетни университети, дерматолози, специалисти по естетична медицина и кожа. Избираме най-висококачествените съставки, за които е научно доказано, че действат.
Благоприятното влияние на нашите продукти е добре документирано и няколко от нашите клинични изпитвания са публикувани в уважавани научни журнали.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ПРОДУКТ ЗА НАС.

Много е важно правилно да подберем продукта  който е най- подходящ за вас.

Как става това?

Помислете и разберете защо и за какво ви е необходимо да приемате продукт от марката ………. !

Какво очаквате да получите като резултат от продукта който сте разбрали, че е най- подходящ за вашите нужди!

Започнете с проблема който ви е най- належащ да поправите!

Проучете пазара и всички продукти които се предлагат за решение на вашите нужди.

Никога първо сигнално не решавайте да закупите продукт който ви е предложил най- заинтригуващото представяне – първо го проучете добре.

Винаги внимавайте ако ви предложат продукт който е полезен или био но ще трябва да го приемате през определени периоди- с прекъсване. Това означава че в продукта се съдържат токсични или други увреждащи  вещества които ще се натрупат в организма ви и трябва да мине известно време  те да се изчистят. Това е голям проблем над който никой не се замисля а последствията  започват да се проявяват след време и тогава се чудим защо черният ни дроб более или сме се сдобили с нещо още по сериозно.

Кои са нещата които биха ви убедили спокойно да закупите един продукт?

1.Произхода и производството

2.Всички видове сертификати и тестове през които е преминал продукта и е оценен

  1. В каква опаковка е продукта.
  2. Какво съдържа дадения продукт
  3. Срока на годност
  4. Цената е много определяща за качествата на продукта

ВАЖНО!

Колко пъти сте си задавали въпроса защо даден продукт е толкова скъп а друг толкова евтин?

Отговора е в качеството !

Няма как нещо което е създадено безопасно да е евтино

Помислете за да сготвите една пилешка супа например колко неща трябва да купите които струват пари да ги транспортирате до вкъщи с кола или с градския транспорт и това също са пари за гориво или за билет и после вода за измиване и т.н. и накрая тока за приготвянето и труда ни  – всичко това са пари!

 

На всички тези въпроси ние имаме и сигурния отговор!

Колагена е основният фактор за поддържането на съединителната тъкан на организма и когато няма достатъчно количество колаген тогава структурата се руши и започва да се разпада. За съжаление липсата на колаген води до доста неприятни естетически проявления като увисване на кожата , бръчки ,петна и др. увреждания.

Важен факт който всички пренебрегват е че за съжаление нашият организъм след 25 годишна възраст произвежда минимално количество колаген което според учените е нищожно и е необходимо ежедневно допълнително да се набавя в организма така че да не се разруши структурата му.  Когато прибавяме колаген в организма трябва да знаем, че след 72 часа това количество което сме набавили в организма започва да се разгражда и ако не го поддържаме то изчезва напълно .

Другият много важен компонент за организма това е хиалуроновата киселина! Тя поддържа влажността на кожата. Представете си саксия с цвете което сте забравили да

поливате . Какво се случва с него първо увяхва а после изсъхва.

Е след това колкото и да го поливате и торите то няма как да се възстанови! По същия начин стои въпроса и с вашата кожа затова е от изключителна важно за вас да вземете навреме мерки за да не достигнете до необратими последствия!

Трето по важност за вашият организъм това са така наречените АНТИОКСИДАНТИ – ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ комбинирани по определен начин които позволяват на организма да изхвърли всички вредни вещества които са се натрупали в него и в същото време да подсили имунитете на организма. Колко пъти сте се замисляли за това и колко пъти сте приемали антиоксидантни комплекси?

Много просто – всяка една проява на  кожата е следствие на някакъв проблем в организма, които се е създал от недостиг на определени хранителни вещества в следствие на инфекция. Когато приемате GOLD COLLAGEN PURE той се насочва първо към проблемите зони във вашият организъм и започва да ги възстановява както вече казахме чисти ,заздравява и овлажнява. За съжаление много от вас смятат, че когато имаме независимо какъв кожен проблем трябва да го лекуваме външно. Да това не е лошо защото в повечето случаи ефекта е мигновен и видим ,НО това е само временно проявление. Кожата има памет и когато я третираме само външно ние отстраняваме  временно само видимия проблем-  на повръхността на кожата, но инфекцията или възпалението което е довело до видимия проблем си стои и след една година по същото време когато сме я третирали само  външно ние отново се оказваме със същата проблемна кожа. За да приключим окончателно с проблема е необходима цялостна регенерация на кожата или да се съсдадат нови клетки които да не са увредени и тогава ставаме горди притежатели на една нова гладка и красива кожа.

 

      Ние не ви убеждаваме да си купите от нашите продукти но, все пак ако решите да ги пробвате сами ще ни потърсите за да изразите положителния ефект от продуктите ни.

Нашата компания е създадена за да помага на хората в тяхната борба с различни естетични и здравословни проблеми и има за цел да бъде полезна. За вече 5 години от както е на Българския пазар няма да намерите нито един недоволен клиент и нито едно негативно мнение Защото ние сме уверени в продуктите които ви предлагаме ,сигурни сме в производството им и от качеството им. Обърнете внимание! На разположение на всичките ни клиенти в нашият сайт са качени всички сертификати  и разрешителни за всичките ни продукти. Продуктите  са произведени в Япония за Англия от където ги внасяме. Затова сме уверени че ви предлагаме продукти ПЪРВО КАЧЕСТВО !

 НАШИТЕ ПОСЛЕДНИ НАУЧИ ПУБЛИКАЦИИ ОТНОСНО КОЛАГЕНА

"Преглед на ползотворното въздействие на хидролизиран колаген като нутрацевтик върху качествата на кожата: Научна информация и клинични изпитвания” в The Open Nutraceuticals Journal, февруари 2015, том. 8: 29-42.
Прочети

„Въздействието на хранителна добавка, съдържаща колагенови пептиди, върху еластичността, хидратацията и бръчките по кожата” в Journal of Medical Nutrition and Nutraceuticals, декември 2014.
Прочети

"Изпитване за оценка на влиянието върху бръчките на хранителна добавка, съдържаща висока доза хидролизиран колаген” в Cosmeceuticals, брой 3. юни 2014
Прочети

"Ежедневният прием на колагенова добавка PURE Gold Collagen® намалява видимите признаци на стареенето ", прието от Clinical Interventions in Aging, октомври 2014.
Прочети

Заглавие на глава “Актуални данни за влиянието на храненето върху здравето на кожата" в Лесно и безопасно отслабване, Книга, май 2014.
Прочети

Моля, вижте нашата статия относно производството на колаген и проучването на грижите за кожата, която предлага задълбочена информация и препратки към научна литература.

ДА РАЗБЕРЕМ НУЖДИТЕ НА КОЖАТА

СТРУКТУРАТА НА КОЖАТА
Кожата е най-големият орган в тялото и действа като защитна бариера спрямо външната среда. Тя има сложна структура, състояща се от множество слоеве, структурни протеини и други жизненоважни компоненти, отговорни за нейния здрав вид и нормално функциониране.

Кожата се състои от 3 различни слоя: видим и външен защитен слой, наречен епидермис, структурен слой, наречен дерма и хиподерма - най-дълбокият слой на кожата.

ПРОЦЕСЪТ НА СТАРЕЕНЕ НА КОЖАТА
Стареенето на кожата е естествен процес. Той зависи от вътрешни фактори, като например ген, и външни фактори, включително излагане на слънце (UV увреждания), пушене, алкохол, лошо хранене, замърсяване на околната среда и стрес.

Стареещата кожа постепенно губи ключови структурни компоненти, като например колаген, еластин и съединения, задържащи влагата, наречени хиалуронова киселина. Способността за справяне с увреждащите свободни радикали, произвеждани в резултат от външната среда, като например излагане на слънцето, и вътрешен клетъчен метаболизъм, също намалява. Освен ако не бъдат изхвърлени, свободните радикали могат да се натрупат, което води до оксидативен стрес в кожата.

При тази ситуация, те разграждат колагена и еластина,което води до загуба на поддържащата структура на кожата. Постепенно кожата губи своята гладкост, изпънатост и еластичност. Започват да се появяват фини линии и бръчки и кожата става по-суха, не толкова сияйна и е възможно да й е необходимо повече време, за да заздравява, тъй като клетъчното обновление е по-бавно.

За да защитите младостта и красотата на своята кожа, е важно да имате добър режим на грижа за кожата, добро хранене и начин на живот. Продуктите GOLD COLLAGEN® на МИНЕРВА Рисърч Лабс помагат за допълване на вашето хранене и имат за цел да подмладят вашата кожа и да поддържат нейните качества отвътре.

ЗНАЧЕНИЕТО НА КОЛАГЕНА
Колагенът осигурява структурна опора на кожата и другите съединителни тъкани, като например стави, сухожилия и мускули. Колагенът отговаря за силата и устойчивостта на кожата, както и за гладкия, сияен вид на младата здрава кожа.

Колаген се произвежда от специални клетки, наречени фибробласти, като процесът е непрекъснат през целия ни живот. Независимо от това, с времето нивата на колагена започват да намаляват - има спад в производството и увеличение в деградацията. Структурата на колагена става по-крехка и чуплива, което води до отслабване на структурната опора на кожата. Кожата губи своя обем и устойчивост и започва да изтънява и да се набръчква. Намаляването на производството на колаген води и до загуба на хиалуронова киселина, което допълнително се отразява върху хидратацията и еластичността на кожата.

Научете повече за нивата на колаген в своята кожа и как да се грижите за нея от вътре с нашите течни добавки за красота GOLD COLLAGEN®. Срещнете се с посланика на марката GOLD COLLAGEN® , който може да разгледа отблизо по-дълбоките слоеве на вашата кожа.

КАК РАБОТЯТ НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Продуктите GOLD COLLAGEN® на Минерва Рисърч Лабс са средство за грижа за кожата от ново поколение. Това е течна добавка за красота, разработена така, че да увеличи нивата на колаген, еластин и хидратация в кожата ви.

Продуктите GOLD COLLAGEN® са формулирани с най-висококачествен хидролизиран колаген, съставен от малки пептиди с къси вериги аминокиселини, които се абсорбират и разпространяват лесно чрез кръвообращението в цялото тяло и кожа. Хидролизираният колаген помага на тялото ви да образува нови колагенови структури. Той осигурява градивни елементи от аминокиселини и стимулира производството на нов колаген, еластин и влагозадържащи молекули на хиалуронова киселина.

 

КОЛАГЕН В ТЕЧНА ФОРМА СРЕЩУ ТОПИЧНИ КРЕМОВЕ ИЛИ ТАБЛЕТКИ
Множество топични продукти, като например кремове, лосиони и серуми, съдържащи колаген, не могат да достигната до дермата, за да увеличат нивата на колаген в кожата. Това се дължи на факта, че активните съставки имат голям молекулярен размер и не могат да проникнат през повърхността на кожата (епидермиса), тъй като тя действа като защитна бариера. Пероралният прием на продукти за грижа за кожата с колагенови пептиди са по-ефективни, тъй като не се налага да проникват през епидермиса.
Тези продукти се поемат и абсорбират от тялото, като активните съставки могат да се разпространят до дермата чрез кръвоносните съдове. За разлика от традиционните кремове за кожата, които работят само върху повърхността, продуктите COLLAGEN® работят отвътре, за да подхранят и подмладят кожата, така че тя да бъде млада и красива.

В Минерва Рисърч Лабс нашите учени са разработили GOLD COLLAGEN® като течна добавка, вместо таблетка или капсула, тъй като е по-лесна за поглъщане и се абсорбира по-лесно и се използва от тялото. Поради това, бионаличността на активните съставки е по-висока, отколкото при таблетка или капсула.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки