За колагена

ПРОУЧВАНИЯ И ИНОВАЦИИ

Ние, от МИНЕРВА Рисърч Лабс, сме се посветили на създаването на иновативни продукти, които наистина подобряват здравето и красотата на кожата. Науката и проучванията стоят в основата на нашите ценности и ръководят всеки аспект на дейността ни. Нашите продукти GOLD COLLAGEN® са специално формулирани и клинично изпитани, за да гарантират най-висока ефикасност и резултати. При разработването на продуктите си ние си сътрудничим с авторитетни университети, дерматолози, специалисти по естетична медицина и кожа. Избираме най-висококачествените съставки, за които е научно доказано, че действат.
Благоприятното влияние на нашите продукти е добре документирано и няколко от нашите клинични изпитвания са публикувани в уважавани научни журнали.

НАШИТЕ ПОСЛЕДНИ НАУЧИ ПУБЛИКАЦИИ ОТНОСНО КОЛАГЕНА

"Преглед на ползотворното въздействие на хидролизиран колаген като нутрацевтик върху качествата на кожата: Научна информация и клинични изпитвания” в The Open Nutraceuticals Journal, февруари 2015, том. 8: 29-42.
Прочети

„Въздействието на хранителна добавка, съдържаща колагенови пептиди, върху еластичността, хидратацията и бръчките по кожата” в Journal of Medical Nutrition and Nutraceuticals, декември 2014.
Прочети

"Изпитване за оценка на влиянието върху бръчките на хранителна добавка, съдържаща висока доза хидролизиран колаген” в Cosmeceuticals, брой 3. юни 2014
Прочети

"Ежедневният прием на колагенова добавка PURE Gold Collagen® намалява видимите признаци на стареенето ", прието от Clinical Interventions in Aging, октомври 2014.
Прочети

Заглавие на глава “Актуални данни за влиянието на храненето върху здравето на кожата" в Лесно и безопасно отслабване, Книга, май 2014.
Прочети

Моля, вижте нашата статия относно производството на колаген и проучването на грижите за кожата, която предлага задълбочена информация и препратки към научна литература.

ДА РАЗБЕРЕМ НУЖДИТЕ НА КОЖАТА

СТРУКТУРАТА НА КОЖАТА
Кожата е най-големият орган в тялото и действа като защитна бариера спрямо външната среда. Тя има сложна структура, състояща се от множество слоеве, структурни протеини и други жизненоважни компоненти, отговорни за нейния здрав вид и нормално функциониране.

Кожата се състои от 3 различни слоя: видим и външен защитен слой, наречен епидермис, структурен слой, наречен дерма и хиподерма - най-дълбокият слой на кожата.

ПРОЦЕСЪТ НА СТАРЕЕНЕ НА КОЖАТА
Стареенето на кожата е естествен процес. Той зависи от вътрешни фактори, като например ген, и външни фактори, включително излагане на слънце (UV увреждания), пушене, алкохол, лошо хранене, замърсяване на околната среда и стрес.

Стареещата кожа постепенно губи ключови структурни компоненти, като например колаген, еластин и съединения, задържащи влагата, наречени хиалуронова киселина. Способността за справяне с увреждащите свободни радикали, произвеждани в резултат от външната среда, като например излагане на слънцето, и вътрешен клетъчен метаболизъм, също намалява. Освен ако не бъдат изхвърлени, свободните радикали могат да се натрупат, което води до оксидативен стрес в кожата.

При тази ситуация, те разграждат колагена и еластина,което води до загуба на поддържащата структура на кожата. Постепенно кожата губи своята гладкост, изпънатост и еластичност. Започват да се появяват фини линии и бръчки и кожата става по-суха, не толкова сияйна и е възможно да й е необходимо повече време, за да заздравява, тъй като клетъчното обновление е по-бавно.

За да защитите младостта и красотата на своята кожа, е важно да имате добър режим на грижа за кожата, добро хранене и начин на живот. Продуктите GOLD COLLAGEN® на МИНЕРВА Рисърч Лабс помагат за допълване на вашето хранене и имат за цел да подмладят вашата кожа и да поддържат нейните качества отвътре.

ЗНАЧЕНИЕТО НА КОЛАГЕНА
Колагенът осигурява структурна опора на кожата и другите съединителни тъкани, като например стави, сухожилия и мускули. Колагенът отговаря за силата и устойчивостта на кожата, както и за гладкия, сияен вид на младата здрава кожа.

Колаген се произвежда от специални клетки, наречени фибробласти, като процесът е непрекъснат през целия ни живот. Независимо от това, с времето нивата на колагена започват да намаляват - има спад в производството и увеличение в деградацията. Структурата на колагена става по-крехка и чуплива, което води до отслабване на структурната опора на кожата. Кожата губи своя обем и устойчивост и започва да изтънява и да се набръчква. Намаляването на производството на колаген води и до загуба на хиалуронова киселина, което допълнително се отразява върху хидратацията и еластичността на кожата.

Научете повече за нивата на колаген в своята кожа и как да се грижите за нея от вътре с нашите течни добавки за красота GOLD COLLAGEN®. Срещнете се с посланика на марката GOLD COLLAGEN® , който може да разгледа отблизо по-дълбоките слоеве на вашата кожа.

КАК РАБОТЯТ НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Продуктите GOLD COLLAGEN® на Минерва Рисърч Лабс са средство за грижа за кожата от ново поколение. Това е течна добавка за красота, разработена така, че да увеличи нивата на колаген, еластин и хидратация в кожата ви.

Продуктите GOLD COLLAGEN® са формулирани с най-висококачествен хидролизиран колаген, съставен от малки пептиди с къси вериги аминокиселини, които се абсорбират и разпространяват лесно чрез кръвообращението в цялото тяло и кожа. Хидролизираният колаген помага на тялото ви да образува нови колагенови структури. Той осигурява градивни елементи от аминокиселини и стимулира производството на нов колаген, еластин и влагозадържащи молекули на хиалуронова киселина.

 

КОЛАГЕН В ТЕЧНА ФОРМА СРЕЩУ ТОПИЧНИ КРЕМОВЕ ИЛИ ТАБЛЕТКИ
Множество топични продукти, като например кремове, лосиони и серуми, съдържащи колаген, не могат да достигната до дермата, за да увеличат нивата на колаген в кожата. Това се дължи на факта, че активните съставки имат голям молекулярен размер и не могат да проникнат през повърхността на кожата (епидермиса), тъй като тя действа като защитна бариера. Пероралният прием на продукти за грижа за кожата с колагенови пептиди са по-ефективни, тъй като не се налага да проникват през епидермиса.
Тези продукти се поемат и абсорбират от тялото, като активните съставки могат да се разпространят до дермата чрез кръвоносните съдове. За разлика от традиционните кремове за кожата, които работят само върху повърхността, продуктите COLLAGEN® работят отвътре, за да подхранят и подмладят кожата, така че тя да бъде млада и красива.

В Минерва Рисърч Лабс нашите учени са разработили GOLD COLLAGEN® като течна добавка, вместо таблетка или капсула, тъй като е по-лесна за поглъщане и се абсорбира по-лесно и се използва от тялото. Поради това, бионаличността на активните съставки е по-висока, отколкото при таблетка или капсула.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки